Paint Protection Film

Een beschermende folie

PPF (Paint Protection Film) is een transparante, zelfklevende folie die op het lakwerk van een voertuig wordt aangebracht om het te beschermen tegen krassen, steenslag, insecten en andere schade. Het biedt een duurzame bescherming zonder de originele lak te beschadigen en kan gemakkelijk worden verwijderd zonder residu achter te laten. PPF is een populaire optie voor autoliefhebbers en eigenaren die hun voertuigen willen beschermen en de waarde ervan willen behouden. Als u op zoek bent naar een professionele PPF-installateur, zoek dan niet verder dan ons bedrijf. Onze ervaren technici bieden hoogwaardige PPF-installaties en uitstekende klantenservice. PPF biedt bescherming tegen onder andere:

Onze pakketten

Volledig beplakt

pakket inhoud:

 • Gehele volledig auto voorzien van PPF

Voorkant compleet

pakket inhoud:

 • Voorbumper
 • Motorkap
 • Zijschermen
 • Spiegels

Voorkant minimaal

pakket inhoud:

 • Voorbumper
 • Motorkap (gedeeltelijk)
 • Zijschermen (gedeeltelijk)
 • Spiegels

Kennismaking

Analyse

Behandelen

Ophalen

Kennismaking

Analyse

Behandelen

Ophalen

Super goed

Mercedes A klasse hier gebracht ivm hologrammen in de lak. Eindresultaat na de fase 2 behandeling was perfect, de auto is weer als nieuw. Ik kom hier zeker terug.
  - Rockanje

  Onwijs tevreden

  Voor de Tweede keer een auto gebracht naar Tom en wederom super tevreden over de kwaliteit die ze hebben afgeleverd, ditmaal mijn Volvo s60 een full Detailing behandeling laten geven en hij is weer als nieuw. Alsof die net uit de fabriek komt
   - Oostvoorne

   Prefect eindresultaat!

   Een professioneel bedrijf met een super nette uitstraling, zoals je kan verwachten van een echte detailer. Tom is een vakman die weet waar hij over praat, fijn in omgang en staat altijd klaar voor persoonlijk advies. Bij aflevering van de auto netjes een toelichting gekregen over de uitgevoerde werkzaamheden en advies gehad over het juist onderhouden van interieur en exterieur. Kortom een zeer tevreden klant die ik bij iedereen zou aanbevelen!
    - Schiedam

    Vakmanschap is meesterschap

    Auto keurig gepoetst, showroomwaardig na oplevering!
     - Rozenburg
     79 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

     Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

     Bel ons

     +31 (0)181 201 201

     Of mail

     info@ppcarcare.nl

     Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

     Bel ons

     +31 (0)181 201 201

     Of mail

     info@ppcarcare.nl