Over ons

“Als extreme perfectionist en autoliefhebber ben ik vanaf kleins af aan al bezig geweest met het “poetsen” van auto’s. Dat is er tot heden altijd ingebleven, maar nu heb ik het genoegen om met passie, toewijding en oog voor detail aan auto’s van klanten te werken. Niet alleen brengt het werk veel voldoening, maar ook maak ik mensen nóg blijer met hun trotse bezit. Mooier kan toch niet?”

Wat begon als een hobby is uiteindelijk flink uit de hand gelopen. Van het wassen van de auto van familie in de loods van m’n vader, naar uitgebreide behandelingen lakcorrecties, glascoatings voor de klant. Wat ons onderscheidt ten opzichte van de rest? Wij gaan voor perfectie. Kwaliteit en oog voor detail staan bij ons centraal. Wij luisteren naar de wensen van de klant en in overleg met de klant koppelen we daar een passende behandeling aan. Wij kunnen uw auto een nieuw leven geven.

In september 2017 zijn we gestart met de bouw van een nieuw pand op hetzelfde bedrijventerrein in Brielle. De oppervlakte van zo’n 64 m2 was goed voor zo’n twee auto’s.

Vanaf hier is ons bedrijf flink gaan groeien. We hebben in de tijd dat we hier zaten ervoor gezorgd dat we meer diensten aan konden bieden, zoals PPF en lederherstel.

Tevens konden we ons op deze locatie representatiever opstellen, aangezien we onze werkruimte konden indelen naar eigen smaak. Een erg fijne ruimte die na 4 jaar te klein werd.

In augustus 2021 hebben we de overstap gemaakt naar de Dwarsweg 13 in Rozenburg. Na een lange zoektocht hadden we een bedrijfslocatie gevonden die naar wens was. 

Het betreft een nieuw pand die logistiek zeer gunstig gelegen was (vlak langs de A15 t.h.v. de Thomassentunnel). Het pand had een werkruimte van ca 230 vierkante meter, waar we aan zo’n 9 auto’s tegelijk konden werken.

Deze ruimte gaf ons de mogelijkheid om klanten een nog betere service te verlenen, door meer een one-stop-shop te creëren. Tevens konden we op deze locatie een breed scala aan hoogwaardige Detailing producten aanbieden, welke ieder moment door de klant opgehaald konden worden.

Sinds augustus 2023 is Wash & Shine overgegaan naar P&P Car Care. P&P Car Care is hierbij gaan opereren vanuit een mooi pand aan de Dalweg 4 te Oostvoorne.

Dit pand vormt na veel renovatie de perfecte detailstudio. Met aparte plakruimte’s voor PPF en Wrapfolie, diverse poetsbruggen, een prachtige werkvloer en de grote hoeveelheid ruimte biedt dit pand ons de mogelijkheid om onze detailing service naar een hoger niveau te tillen!

Zien wij u snel?