PPF Folie op uw auto laten aanbrengen?

Wij brengen al bijna 10 jaar met veel passie en plezier PPF folie aan ieder merk of soort auto en doen dit ook graag voor u!

Zoekt u naar ultieme bescherming voor uw auto met paint protection folie? Dan bent u bij P&P Car Care op de juiste plek. Al meer dan 13 jaar zijn we bij P&P Car Care gepassioneerd bezig met het aanbrengen van PPF. In die tijd hebben we onze naam gevestigd als dé specialist in deze branche. We kijken ernaar uit om deze kwaliteit ook op uw auto toe te passen!

Wat is PPF?

Paint Protection Folie (PPF) is een topklasse transparante, zelfklevende film die met precisie is vervaardigd om de lak van uw auto te beschermen. Met zijn revolutionaire zelfherstellende toplaag en uitzonderlijke impactweerstand, biedt PPF bij P&P Car Care uw voertuig bescherming tegen allerlei bedreigingen: van steenslag en insecten tot vogelpoep en openslaande autodeuren. Het gaat zelfs zo ver dat het bescherming biedt tegen krassen veroorzaakt door vandalisme.

Kennismaking

Analyse

Behandelen

Ophalen

Kennismaking

Analyse

Behandelen

Ophalen

Dit bedrijf ademt passie voor auto’s tot in detail

Wrap laten glascoaten in oostvoorne bij Tom en zijn medewerkers, wat is deze try-out voor mijn goed bevallen. Tom en zijn team hebben zich uitgesloofd om mijn pickup de ultieme bescherming en levensverlengende behandeling te geven, zodat de wrap langer meegaat en hij makkelijkker schoon te houden is. Ik heb het contact en de afhandeling ervan als zeer prettig ervaren, ik hoop dan ook in de toekomst samen nog veel meer projecten te mogen realiseren!
  - Vlaardingen

  Super goed

  Mercedes A klasse hier gebracht ivm hologrammen in de lak. Eindresultaat na de fase 2 behandeling was perfect, de auto is weer als nieuw. Ik kom hier zeker terug.
   - Rockanje

   Onwijs tevreden

   Voor de Tweede keer een auto gebracht naar Tom en wederom super tevreden over de kwaliteit die ze hebben afgeleverd, ditmaal mijn Volvo s60 een full Detailing behandeling laten geven en hij is weer als nieuw. Alsof die net uit de fabriek komt
    - Oostvoorne

    Prefect eindresultaat!

    Een professioneel bedrijf met een super nette uitstraling, zoals je kan verwachten van een echte detailer. Tom is een vakman die weet waar hij over praat, fijn in omgang en staat altijd klaar voor persoonlijk advies. Bij aflevering van de auto netjes een toelichting gekregen over de uitgevoerde werkzaamheden en advies gehad over het juist onderhouden van interieur en exterieur. Kortom een zeer tevreden klant die ik bij iedereen zou aanbevelen!
     - Schiedam
     80 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

     Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

     Bel ons

     +31 (0)181 201 201

     Of mail

     info@wash-shine.com

     Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

     Bel ons

     +31 (0)181 201 201

     Of mail

     info@wash-shine.com